Cake Pops de xocolata i avellana

Últimament s’estan posant molt de moda els Cake Pops. M’imagino que molts de vosaltres no n’haureu sentit a parlar mai, i és per això que he decidit explicar-vos-ho. Els cake pops no són res més que un tros de pastís cobert de xocolata i clavat a un pal. A mi personalment m’encanten, tant el gust com l’aparença que tenen, són una barreja entre bombons i chupa-chups i són ideals per a regalar i passar’t-ho bé tot fent-los amb els petits de la casa. A més, a mi sovint em sobra pastís que ningú es vol menjar i aquesta és una solució perfecta per aprofitar-lo. Tot el que s’ha de fer és barrejar-lo amb nutella per crear-ne una massa i sucar-ho amb xocolata, i nyammmmmmm...!

La recepta que us escric, és la que he fet per fer cake pops d’avellana i xocolata, però podeu adaptar els ingredients per fer-los al vostre gust.
 Ingredients 

(per a uns 8 cake pops) 


  • Pastís d’avellana o vainilla
  • 2 cullerades de Nutella o Nocilla
  • 100g de xocolata per fer cobertura negra
  • 100g de xocolata blanca
  • 70g de nata líquida
  •  Avellanes

 Preparació 

Començarem posant el pastís dins d’un bol i trossejant-lo amb les mans, hi afegirem la Nutella i continuarem amassant-lo fins que ens quedi una massa que es pugui moldejar. Farem boles amb la massa de la mida d’una pilota de golf i les posarem a la nevera durant 30 minuts o 1 hora.

Desfarem la xocolata negra al microones, hi sucarem la punta un bastó de fusta o plàstic llarg (que serà el palet que aguantarà el cake pop) i ho clavarem a a tots els cake pops. Ara és l’hora en la que cadascú pot crear el disseny que més li agradi. Per exemple: agafem el cake pop i el suquem amb xocolata negra i li tirem per sobre una mica d’avellanes trossejades, o també podem sucar-ho en xocolata blanca. Hi ha mil i una maneres de decorar-los, i totes són possibles no n’hi ha cap que no es pugui fer. Guardarem els cakepops a la nevera clavats a una caixa per tal de que s’aguantin. Un cop la xocolata s’hagi solidificat ja estaran a punt per menjar!

Us recomano que els retireu de la nevera 5 minuts abans de menjar-los perquè siguin més gustosos i  més fàcil mossegar-los.