La Coca Cola

La Coca Cola és una de les begudes més consumides del món. Cada segon 8.000 persones compren el refresc, i si es poguessin posar totes les botelles de mida normal que s’han fet fins ara  es podria anar i tornar de la terra fins la lluna 1045 vegades.El seu nom prové de ser originalment fabricada a base de fulles de coca i nous de cola per John Pemberton. Aquest, va voler fabricar una medicina per al mal de cap i les nàusees. La medicina es va anar expandint, fins que a Pemberton li van oferir de vendre la Coca Cola per tot els Estats Units. Amb el pas del temps la Coca-Cola s’ha convertit en un refresc conegut, consumit i venut arreu del planeta.
La seva recepta conté un ingredient secret denominat “Merchandise 7X” que ningú coneix. Aquest està guardat sota clau al SunTrust Bank Building a Atlanta, Georgia, lloc on va nèixer el seu inventor.
Hi ha qui diu que si enfonses un filet dins d’un plat fons amb Coca-Cola, l’endemà al matí el filet haurà desaparegut. Us atreviu a provar el repte?