Mini-pastissets de bacó, ou i formatge cheddar

Feia temps que volia penjar aquesta recepta perquè des de sempre m’han agradat les coses petites però originals, aquests mini-pastissets en són un clar exemple. Constients i sobretot deliciosos, són un entrant ideal per sorprendre als teus amics, perquè tot i que pot no semblar-ho, és molt fàcil de fer





Ingredients 

(per a 12 tarteletes)


  • 500g de massa brisa (o “quebrada)
  • 2 cullerades de mostassa dijon
  • 12 làmines de bacó
  • 12 ous de guatlla (o més, si es prefereix)
  • 125g de formatge cheddar trossejat

Preparació  

Per començar fregirem el bacó fins que estigui ben fet, és important que no fem servir oli perquè el bacó ja té suficient greix. Tallarem la massa brisa en rodones d’uns 13cm de diàmetre i les posarem en un motlle fons per magdalenes prèviament untat amb mantega. Hi posarem mitja cullerada de mostassa a la base de cada un dels pastissets, i a sobre el bacó. Tant com es vulgui. A continuació trencarem l’ou de guatlla i el posarem directament a sobre del bacó, si es vol se’n poden posar dos a cada pastisset en comptes d’un. Per últim, a sobre de l’ou i posarem trossets trencats del formatge cheddar.