Pastís d'Oreo (Oreo Cheescake)

Les Oreo són el segon producte més venut de tot el món. És caracteritzada per ser constituïda de dos galtetes rodones de xocolata unides per una crema blanca tot formant un sàndwich.



D’aquestes galetes se’n han fet moltes receptes com cobrir-les d’una massa semblant a la de les crêps i fregir-les. Avui, però, us presentem una recepta una diferent. Un pastís d’Oreo, ve a ser com una galeta gegant però sense tapa. Boníssima i molt dolça, aquesta és una recepta ideal per fer amb nens.

Ingredients

  • 200 gr de galetes Oreo
  • 350 gr de Philadelphia
  • 100 gr de sucre glacé
  • 200 gr de nata líquida
  • 100 gr de llet
  • 1 sobre de gelatina neutra

 Preparació

Per començar, separarem la galetes de la crema. En un bol barrejarem les galetes amb 50g de la Philadelphia fins que ens quedi una massa consistent. Cobrirem el fons del motlle amb la base de galeta. Us recomano que ho feu amb els dits, perquè si ho fem amb cullera hi ha més possibilitats que s’enganxi la massa en aquesta. Ho reservarem a la nevera mentre fem el farcit. Escalfarem la llet al microones i hi afegirem la gelatina, esperarem a que es refredi una mica. És important que de tant en tant anem remenant, perquè si no ho fem la llet podria agafar la consistència de gelatina amb molta facilitat.

En un bol apart barrejarem els 300g restants de Philadelphia amb el sucre, la nata i la crema de les galetes. Quan estiguin tots els ingredients completament integrats els uns amb els altres hi afegirem la llet amb la gelatina i tornarem a barrejar. Aboquem la massa de formatge al motlle on hi havia la galeta i ho reservem a la nevera durant mínim dues hores fins que la massa hagui quedat gelatinosa. Jo l’he decorat amb virutes de xocolata, d’aqueta manera sembla una mica la continuïtat de la galeta.


He extret aquesta recepta d’un bloc català de receptes, A daily sweet, escrit per una dona del Vallès Oriental que fa unes receptes i unes fotos boníssimes! Us animo a que hi feu una ullada!