Rotllos de pernil i formatge

El plat que us presentem avui consta de cinc ingredients. Massa de pizza, pernil dolç i formatge, els quals es coneix que es menjaven en època de romans. La mantega en canvi era molt preuada pels pobles víkings i cèltics, raó per la qual els romans i els grecs la consideraven un producte bàrbar i no la van incloure en la seva dieta. I per últim, l’orenga, que ja a la antiga Grècia la consideraven un símbol de felicitat.


Ingredients

  • Massa de pizza preparada
  • Pernil dolç
  • Formatge
  • Orenga
  • Mantega

Preparació 

Començarem estenent la massa de pizza sobre una superfície llisa. Tallem la massa per la meitat de manera que ens quedin dos masses amb forma de mitja lluna. Les untarem amb mantega desfeta. Hi afegirem el pernil, el formatge i la mantega de manera que no surti pels costats. Farem dos rotllos amb les masses i el tancarem per una de les dues puntes. Untarem la superfície de la massa amb mantega i ho posarem al forn prèviament escalfat a 170ºC fins que estigui la massa daurada.

Ja tenim els nostres rotllos de pernil i formatge, un plat senzill, molt econòmic i sobretot deliciós. Bon profit!