Pa de pessic de vainilla amb bocins de felicitat


Típic, deliciós i ràpid de fer aquest és un pa de pessic que us encantarà. És molt semblant als muffins del que aviat publicaré la recepta, però a mi particularment m'agrada més. La vainilla l'hi dona un toc al pastís deliciós i fa que no puguis parar de menjar-ne!




Ingredients

  • 4 ous
  • 1 iogurt normal
  • 2 pots de sucre (amb la mesura del iogurt)
  • 3 pots de farina
  • ½ pot d’oli
  • 1 sobre de llevat (royal)
  • 1 cullerada d’essència de vainilla
  • 100g de bocins de xocolata


Preparació

Per començar barrejarem els ous, el iogurt, el sucre, la farina i el llevat. Un cop estigui tot ben integrat hi afegirem l’oli i la cullerada d’esséncia de vainilla. Per últim, hi posarem els bocins de xocolata i ho barrejarem amb molt de compte. Ho deixarem reposar 15 minuts per tal de que desprès ens surti un pa de pessic més esponjós.

En un motlle rectangular o rodó hi posarem un raig d’oli, i a sobre paper vegetal per tal de que no s’enganxi. Si es prefereix es pot untar el motlle amb mantega i tirar-hi farina per sobre.

Posarem la massa al forn a 190ºC durant uns 30-45 minuts o fins que al punxar-la amb un palet de fusta no surti mullat i ja estarà llest.