Cruixent de xocolata i crema de cacahuet


Tots sabem que la crema de cacahuet és típica dels Estats Units. Es va començar a vendre l'any 1890 com a aliment per aquelles persones que no tenien dents. Més tard Joseph L. Rosefield va comercialitzar-ne el seu ús fent-la més cremosa.

Avui en dia la crema de cacahuet és un dels aliments més consumits a Amèrica del nord. Com ja sabeu, ens agrada molt descobrir el que mengen a altres païssos, i avui ens hem volgut sentir-nos com uns Americans.

Per suavitzar el gust intens de la crema de cacahuet hem decidit barrejar-la amb xocolata i galetes, d’una manera fàcil i ràpida, tot fent unes xocolatines.Ingredients

  • 1 rajola de xocolata amb llet
  • Una mica de llet o nata per cuinar
  • 1 cullerada sopera de crema de cacahuet ben plena o més, si ho preferim
  • 8 galetes María


Preparació

Per començar posarem la rajola de xocolata prèviament esmicolada en un cassó al foc junt amb una mica de nata per cuinar, la suficient per cobrir el fons del cassó. A foc mitjà anirem barrejant fins que la xocolata se’ns desfaci, ho retirarem del foc, hi afegirem la cullerada de crema de cacahuet i la dissoldrem tot remenant.

Trencarem les galetes amb les mans de manera que per cada galeta ens en surtin uns 6 trossos. Si ho preferiu podeu esmicolar-les, d’aquesta manera al menjar-ho no es notarà el tacte de la galeta, si no que només es notarà el gust. Nosaltres hem preferit trencar les galetes en trossos grans per notar com cruix quan ens el mengem.

Tot el que hem de fer arribats a aquest punt és posar la barreja dins d’una superfície per donar-li forma. És important que el recipient pugui anar a la nevera, i que sigui fàcil treure'n la barreja un cop freda. Nosaltres hem fet servir un motlle de silicona. L’hem deixat a la nevera durant 1 hora, i desprès una hora o més dins del congelador. L’hem tallat i ens l’hem menjat. Si en sobra, tot el que hem de fer per conservar-la és guardar-la a la nevera!Hem extret aquesta recepta d'un cuiner australià que té un canal a Youtube. Les seves receptes son molt interessants i curioses. Esperem que us agradin!