Frapuccino de xocolata

L'Starbuks és una cadena internacional dedicada a la compra i comercialització de cafè. A part de cafè, també hi fan frapuccinos de vainilla, mocca i xocolata. Aquests, són uns batuts amb gel decorats amb nata. La veritat és que nosaltres tenim passió per aquests batuts, però el seu elevat preu ens impedeix anar-hi sovint comprar-ne un. És per això que ens hem fixat com preparen ells el frappuccino i em decidit fer-ne una versió una mica diferent, però més tant o més bona i refrescant.



Ingredients

  • Dues boles de gelat de xocolata
  • 1 got de llet sencera
  • 1 cullerada de cacau en pols
  • Gels
  • Nata
  • 50g de xocolata negra


Preparació

Nosaltres hem fet aquesta recepta amb una batedora d'aquelles especials per fer batuts, però fins fa poc ho fèiem amb un minipimer. Hi hem posat les dues boles de gelat, un got de llet, el cacau en pols i els gels. En podem posar tants com refrescant volem el batut. Nosaltres n'hem posat uns 7 d'una mesura estàndard. Ho batem tot i ja tenim el nostre batut de xocolata.


Ho hem decorat amb nata i amb una mica de xocolata. Tot el que em fet per fer la xocolata és desfer-la al microones a l’opció de descongelar durant un minut i mig i després hi hem afegit nata fins que ens ha quedat una xocolata molt cremosa.