Quiche proscuitto amb xampinyons i pernil

Recepta de Mireia Puignou

Us portem un plat d’origen francès ideal per portar a una festa i gaudir-lo amb amics o amb família. La principal variant de la Quiche és la Quiche Lorraine, provinent de la Lorena (Lorraine), regió del nord de França. Aquesta porta ingredients com la ceba i la cansalada tallada a trossets. La recepta que proposem és una versió diferent, més fàcil d’aconseguir.





Ingredients

  • 4 ous
  • Massa brisa
  • 1 packet de pernil dolç
  • 70g de xampinyons
  • Mozzarella rallada
  • Orenga


Preparació

Escalfem el forn a 180ºC. Li donem forma a la massa brisa tot posant-la dins d’un recipient que pugui anar dins del forn. Nosaltres l’hem posat dins d’un recipient de vidre ovalat. La posem al forn fins que es quedi daurada.

Per preparar l’interior de la Quiche barregem el pernil tallat a trossets, els xampinyons i la mozzarella rallada amb els ous. Hi afegim un xic d’orenga per donar-li gust.

Si ja tenim la massa brisa daurada posem la barreja d’ou que hem preparat prèviament a sobre, sense separar la massa del bol. Ho deixem el forn durant uns 20 minuts, o fins que la massa hagi pujat una mica i s’hagi daurat. I ja tenim la nostra quiche preparada. Bon profit!