Què menjen al Regne Unit?

Com molts de vosaltres ja sabeu, porto dues setmanes instal·lada a Anglaterra. Em passaré tot l'estiu treballant com a Au Pair a una casa d'una família constituïda per quatre nenes i els seus dos pares a High Wycombe, un poble al costat de Londres.

Tenia moltes ganes de marxar uns mesos fora de casa, conèixer gent nova i una cultura diferent. Estic molt a gust amb la família i la casa és genial.Si voleu saber quin és el meu dia a dia ho explico aquí.Durant aquestes dues setmanes que porto a Anglaterra ja m'ha quedat clar que els seus horaris en quan a àpats i tipus de menjar no tenen res a veure amb els nostres.

Els esmorzars, això sí, continuen sent semblants. Cereals amb llet, o torrades amb mantega i marmelada.
Aquesta fotografia és d'un dia que vaig decidir fer un esmorzar de qualitat. Són French Toasts, llesques de pa sucades amb ou, canyella i sucre i fregides amb una mica de mantega.
Els dinars són a les 12h - 13h i menjen poca quantitat. És comú menjar una amanida o un sandwich. Aquesta amanida és de pastanaga, cogombre i remolatxa, amb una salsa de verdures que quan n'aconsegueixi la recepta ja l'escriuré perquè és deliciosa.
Els sopars, sobre les 18, els fan amb abundància. Sobretot tenint en compte que fins l'endemà al matí ja no tornaran a menjar res. A la fotografia hi surt un plat de pasta, que és un plat italià i que no té res a veure amb la cultura anglesa, ho sé, però no he tingut la oportunitat de poder fotografiar els plats comuns d'aquí, que inclouen pollastre arrebosat i amanida de patata (feta amb mostassa, ceba i patata).
Tot i això, mengen molts dolços entre hores. Potser és només la família en la que estic, però mengen constantment barres de xocolata o dolços de tota mena. Vaig tenir la oportunitat d'anar a un supermercat on tot val 1 pound (1,16€) i estava ple de passadissos amb xocolates i xurreries de tota mena. Era el paradís.
Fa una setmana vaig sortir a sopar amb una noia alemanya que també està treballant d'Au Pair per aquí. Vam anar al Nando's, que és una cadena de restaurants molt coneguda al Regne Unit. Serveixen pollastre fet  per tots els gustos. Tenen molts tipus de salses que fan servir per acompanyar el pollastre, i tu pots triar en quin grau de picor la vols. Es menja molt a gust i és un lloc que us recomano si viatgeu a Anglaterra.
Encara em queden dos mesos per gaudir de l'experiència, ja us aniré informant dels nous menjars que pugui provar o de restaurants característics d'aquí.