Bons vins a bon preu (V)

España té D.O. per triar i remanar. Tenim D.O. molt tradicionals i conegudes internacionalment com, entre altres, Rioja o Penedés, altres emergents, amb extensions molt grans o ben petites i, fins i tot n'hi ha amb produccions importants però malauradament de qualitat generalment medicocre. Afortunadament aquest últim cas és minoritari. L'oferta és molt important i els preus i qualitat d'una varietat enorme.

En aquesta quinta proposta de bons vins a bon preu he triat una D.O. modesta en extensió i producció, la qual cosa mai està renyida amb la qualitat dels vins. És una de les quatre existens a Aragó, Campo de Borja, a Saragossa, amb vinyes des de finals del segle XIX i una tradició vinícola que data del segle XI. La garnatxa és la seva varietal per excel·léncia.Borsao Selección 2012

Aquest és un vi negre premiat en força ocasions produït per la bodega del mateix nom, la més important de la D.O. Campo de Borja, Borsao. El tast us portará gust i olor de fruita i espècies. Tot i ser un vi jove, la relació qualitat-preu és excel·lent.
• D.O.: Campo de Borja
• Varietats: Garnatxa.
• Graduació: 13,5%
• Preu aproximat: 3,90€