10 instagramers de gastronomia i cuina que no et pots perdre


Els mòbils d’última generació han apropat la fotografia a molta gent que gaudeix fent i compartint imatges de moments, llocs i aficions com la cuina, la gastronomia i tot el que envolta el plaer d’un plat, un postre, una taula, un lloc per menjar, ...

L’art gastro-visual no és res nou, però si ho són xarxes com Instagram que en un tres i no res han generat milions de fotografies i perfils entre els que hi ha propostes excepcionals que valen molt la pena. Avui us en recomanem i enllacem algunes, i ben aviat més en un altre post fins completar 10 gastro instagramers de luxe. 

Una foto publicada por Plats i Postres (@platsipostres) el
Gastro instagramers recomanats

Marta Sanahuja, una catalana autora d’un blog que no us podeu predre, Delicious Martha , amb perfils actius a diferents xarxes socials entre les que a Instagram i t6é ja unes 700 fotografies i més de 8000 seguidiors. Una delicia visual amb composicions gràfiques que van més enllà de la pura gastronomia.
Laura Ponts ha publicat a hores d'ara 1400 fotografies en el seu perfil d’Instagram que va camí d'arribar als 9000 seguidors. Imatges d’alta creativitat, algunes excepcionals, i també fotografies d’ella mateixa. Podeu saber més de Laura a O lo comes o lo dejas  on es defineix com estilista d’aliments.

A photo posted by Laura López (@lauraponts) onMeteocook és especialista en productes de temporada que presenten amb fotografies originals i divertides. Tot plegat és obra i gràcia de Míriam Santamaria, una altre catalana que a més del seu perfil a Instagram comparteix propostes sempre acompanyades d'un vídeo al seu blog, i, com no, a altres xarxes socials.

Una foto publicada por @meteocook elBcndelicatessen  publiquen fotografies de plats de locals i restaurants de Barcelona incloent comentaris i sovint enllaçant amb el seu perfil a Instagram. Una bona opció per descobrir propostes gastronòmiques de diferent tipus.

Una foto publicada por BCN Delicatessen (@bcndelicatessen) el
Diego Molina és un chef de Barcelona que a Gastronomiapractica comparteix les seves propostes, sovint amb una presentació didàctica que també podeu seguir al seu blog, facebook i twitter.

Gerard Rafí
és un cuiner i instagramer que, juntament amb la Marta, ha fet de la casa pairal que els va veure néixer el restaurant L'Esportell del Bou, molt a prop de Valls. Tot i tenir un perfil encara menys mediàtic que el d'altres professionals, hi trobaràs plats i postres interesants amb una exquisita presentació i, de ben segur, d'alta qualitat.