Gastro instagramers recomanats i comunitats per foodies

Els perfils a Instagram de fotografia gastronòmica són una tendència en la que s’hi troben autèntics mestres de l’estilisme gastro visual, i és que la cuina, ja ho sabem, és un art on conflueixen els sentits del gust i la vista.

Aquesta és la continuació de 10 instagramers de gastronomia i cuina que no et pots perdre  que completem amb una tria perfils recomanats i de comunitats fotogràfiques per foodies.Homemade is happiness és el perfil de Zeynep Dinç, una excel·lent fotógrafa i cuinera no professional que comperteix des d' Izmir, Turkey, les seves propostes gastro estilístiques plenes de creativitat.

Una foto publicada por @homemade.is.happiness el

O lo comes o lo dejas Bcn és el perfil a Instagram pel que fa a Barcelona del blog per fodies del mateix nom. El que veuen i, suposem, tasten als gastrobars,  hamburgueseries, llocs per gourmets i espais singulars de la ciutat, ho presenten en fantàstiques i divertides fotografies.
Vinorama, una botiga de de vins i també magazine amb un perfil a Instagram que aposta per la creativitat i el diseny en un sector, l'enològic, en el que no abunden propostes com la seva.

Una foto publicada por Vinorama (@vinorama_es) elLumadelineLe és l'usuari que utilitza Madeline Lu, una fotografa professional nascuda a Xina i que després de voltar per diferents països ara viu a Alemanya. La seva és una proposta gastro estilística original amb segell propi.

Una foto publicada por Madeline Lu (@lumadeline) elThefeedfeed Amb la insensata quantitat de més de 200.000 seguidors, aquesta comunitat per foodies agrupa amb el lema "connecting people who love to cook" una tria del que es comparteix en torn al hashtag #feedfeed. Altíssima creativitat en fotografia gastronòmica. No us perdeu ni el seu Instagram ni la seva web.Ig Gastronomic és una altre comunitat, aquesta catalana i petiteta encara, la qual cosa fa que tingueu més possibilitats de que trien la vostra foto i nla publiquin al seu perfil. Especialitzats en el que es cuina a restaurants de tot el món en torn del hashtag ·ig_gastronomic i #ig_gastronomic_cat.