Nosaltres

Estàs davant d'un blog en el que hi trobaràs receptes de cuina, experiències al voltant de la gastronomia, idees i trucs que et poden ser útils i  moltes propostes dolces, perquè ens apassionen els postres, la xocolata, els pastissos i tot allò que és llaminer. També volem compartir les vivències i impressions de diferents viatges arreu del món i les costums i curiositats gastronòmiques de cada país.

L'encarregat del disseny del blog, el feedback a les xarxes socials i les propostes de vins és l'Eduard Puignoupare de la Mireia Puignouestudiant de turisme a Barcelona i encarregada de cuinar, escriure les receptes i autora de totes les fotografies que surten al blog.


Platsipostres va néixer la primavera de l'any 2011. Aquell mateix any vam quedar finalistes als  Premis Blocs Catalunya 2011 a la categoria Cuina, Gastronomia i Enologia.

Després d'un parèntesi d'uns mesos, hem renovat tot el blog amb un nou disseny i noves seccions. Comencem una nova etapa amb tota la il·lusió de seguir compartint receptes, experiències i recomanacions.

Per cert, també som a les xarxes socials compartint propostes que no trobaràs al blog. Ens acompanyes?

2 comentaris:

Alba ha dit...

Molta sort en aquesta nova etapa!!
Aquí teniu tres seguidores incondicionals :)

Unknown ha dit...

Moltes gràcies Alba!!